MODUL SPECIAL
CURS PRACTIC DE CONDUCERE PREVENTIVA PE TIMP DE IARNA
“Learning by doing”

winter-special

Danny Ungur Racing vine in intampinarea soferilor cu un modul de curs special care cuprinde notiuni specifice pentru conducerea in siguranta in anotimpul rece. Este un curs accesibil din punct de vedere financiar dar si compact, desfasurandu-se pe durata a 4 ore si cuprinzand notiuni practice specifice condusului in conditii atmosferice si de drum dificile.

Acest modul a fost introdus in programele noastre de defensive driving pentru a contribui la reducerea incidentelor rutiere, dar si pentru a-i incuraja pe cei care au o retinere in a conduce pe parcursul sezonului rece. Ne-am propus sa ii facem pe participantii la traficul rutier sa constientieze ca masina poate fi condusa si fara a ne implica in incidente daca stim sa „stapanim” regulile de condus preventiv, chiar si in conditii atmosferice dificile.

Stim cu totii ca odata cu debutul sezonului rece, creste numarul incidentelor pe sosele. Ne propunem, prin tematica si pregatirea pe care le sustinem in acest tip de curs, sa avem pe sosele, incepand cu aceasta iarna, soferi defensivi si intuitivi, cu mai multa incredere in sine si cu multe cunostințe de a anticipa situatiile dificile din trafic si de a conduce in siguranta.

Cursurile speciale de conducere preventiva pe timp de iarna se vor desfasura saptamanal la Cluj-Napoca, iar la cerere, si in alte orase din tara.

Cursul de pregatire pentru condusul in conditii dificile (frig, polei, zapada, situatii dificile de trafic si vizibilitate, etc) este un curs in care vom imbina partea teoretica cu cea practica, cursul fiind axat mai mult pe exercitiile practice (“learning by doing”).

Programa acestui modul de curs va cuprinde notiuni specifice de condus preventiv pe timp de iarna:

  • Importanta pregatirii masinii pentru sezonul rece prin prezentarea unor notiuni teoretice si demonstrative de pregatire a masinii pentru de iarna;
  • Elementele masinii necesare a fi adaptate la conditiile sezonului rece;
  • Prezentarea situațiilor dificile întâmpinate in traficul rutier pe parcursul sezonului rece si controlul asupra acestora;
  • Exercitii practice de simulare si control a situatiilor dificile (comportamentul masinii si atitudinea preventiva a soferului)

Inscrierile se pot face pe adresa noastra de email: info@dannyungurracing.ro
Datele de curs pentru anul 2015 se pot programa atat in timpul saptamanii cat si in weekend.
Detaliile legate despre inscriere dar si despre curs le puteti afla si pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/DannyUngurRacing sau la info@dannyungurracing.ro