Teambuilding

Pentru companii sau grupuri organizate

Condusul unui autovehicul într-un mod liber. așa cum își imaginează orice pasionat de automobile, poate oferi senzații de confort maxim, plăcere și adrenalină.  Conștienți de dorința mare a iubitorilor de automobile de a se ”desfăta”  folosind la maximum orice mașină, Danny Ungur Racing desfășoară pentru aceștia activități într-un cadru organizat și sub supravegherea profesioniștilor. Astfel, serviciile din domeniul sporturilor cu motor susținute de Danny Ungur Racing au și o latură recreativă, accesibilă și socială prin activitățile de teambuilding și acțiunile cu caracter social. Activitățile noastre de teambuilding sunt destinate grupurilor organizate și companiilor. Întotdeauna o echipă are nevoie de activare pentru a fi eficientă și a obține performanță. Pentru acest lucru este nevoie ca fiecare membru al echipei să își dezvăluie potențialul maxim și să se regăseasca în obiectivele întregului grup. Evenimentele noastre de teambuilding prespun activități de grup (în formă de competiție între participanți sau doar de testare) cu participare individuală în mașinile echipate de defensive driving sau în mașinile de raliu. Acestea sunt coordonate, asistate și evaluate de membrii echipei Danny Ungur Racing care asigură și elementele de securitate (echipamente omologate). Acestea pot fi integrate în alte acțiuni cu caracter de teambuilding sau pot fi desfășurate și organizate în exclusivitate de CS Danny Ungur Racing, în locuri și cu specific stabilite de comun acord. Teambuilding-ul și activitățile sociale constau în:
  • exerciții de defensive driving (mașini echipate cu dispozitive de simularea și controlul derapajului)
  • concursuri de karting sau de biciclete
  • parcurgerea unor trasee de off-road cu autovehicule speciale (mașini de teren, ATV etc.)
  • parcurgerea unui traseu de raliu (asfalt, macadam, zăpadă) într-o mașină de competiție pe locul de pilot sau de copilot
  • drive-teste cu membrii Danny Ungur Racing oferite clienților și viitorilor clienți, de către companii din domeniul auto (dealeri auto, producători și comercianți de anvelope, comercianți de consumabile auto, de sisteme de echipare a unor autovehicule etc.)
  • acțiuni de responsabilizare socială organizate cu scopul sensibilizării publicului și a creșterii notorietății companiilor implicate (ex.: conștientizarea asupra pericolelor la care ne expunem în trafic, excluderea teribilismului la volan și  practicarea sporturilor cu motor doar în cadru organizat etc.)