bann-sport-driving
Condusul unei mașini sport poate deveni o problemă atunci când stilul și tehnica de condus nu se potrivesc cu performanțele mașinii.
Condusul unei mașini sport impune cunoștințe și dezvoltarea de abilități suplimentare pentru stapânirea acesteia și pentru obținerea performanțelor specifice fiecareia.

Cursurile Danny Ungur Racing de condus sportiv ajută conducătorii auto de mașini sport să dobândească controlul total asupra automobilului. Astfel, vă oferim încredere, cunoștințe și dezvoltarea abilităților pentru a obține performanță maximă în condusul unei mașini sport în toate condițiile și situațiile.
Doar prin înțelegerea corectă a caracteristicilor de manipulare a unui autovehicul sport se poate câștiga încrederea în condițiile de siguranță cu care poate fi condusă a asfel de mașină.

Instruirea pentru mașinile sport de înaltă performanță se poate face cu propriul autoturism fie ca este vorba de un sedan puternic sau de o mașină hiper exotică.

Pentru aceste training-uri folosim locuri private, departe de restricțiile și riscurile drumurilor publice ceea ce oferă posibilitatea de a explora în siguranță funcționarea, performanțele și limitările acestui tip de autovehicul.